Welkom

UITZONDERLIJKE SITUATIES VEREISEN UITZONDERLIJKE MAATREGELEN : CORONA ALARM
INDIEN U VANAF HEDEN WENST TE KOMEN VOOR EEN INFECTIE VAN DE BOVENSTE LUCHTWEGEN (HOESTEN / LOOPNEUS / KOORTS) DAN DIENT U VOORAF TE BELLEN MET DE ARTSEN OM DE SITUATIE IN TE SCHATTEN.

WIJ ZULLEN U VIA TELEFONISCHE WEG DE MEEST VOOR DE HAND LIGGENDE ZORG EN OPLOSSING AANBIEDEN OM VERDERE VERSPREIDING VAN EEN VERMOEDELIJKE CORONA INFECTIE IN TE DIJKEN .

WIJ BLIJVEN WEL AFSPRAKEN GEVEN VOOR ALLE NIET-CORONA GERELATEERDE PROBLEMEN

ALSOOK VOOR DE CHRONISCHE VOORSCHRIFTEN KUNT U NOG TELEFONISCH EEN AFSPRAAK MAKEN


DANK U VOOR UW BEGRIPVia deze website willen we u informeren over onze huisartsenpraktijk . U kan er allerlei informatie vinden over wie we zijn, wat we doen, de momenten van raadpleging of wanneer u ons het best kan contacteren. U vindt er ook uitleg over gangbare tarieven, alsook een lijst met nuttige telefoonnummers en interessante links.

Vanaf januari 2020 kunt u voortaan ook bij ons electronisch betalen via Bancontact of Payconiq op uw gsm/smartphone. Dit zorgt ook voor meer veiligheid door het vermijden van cash-transacties.


Raadplegingen kan u vastleggen ofwel telefonisch ofwel online via de "MAAK EEN AFSPRAAK" knop. Huisbezoeken dient u telefonisch af te spreken.

Door de huidige toestand rond het Corona virus is de "on-line afspraken pagina" voor onbepaalde duur van de website gehaald. U kunt ons wel elke dag telefonisch bereiken waarbij we kijken of u in onze praktijk kan worden gezien of indien nodig via huisbezoek.We zullen proberen de website regelmatig van nieuwe informatie te voorzien, maar u kunt alvast proberen om online een afspraak te maken.

U mag ons ook altijd uw opmerkingen of suggesties doorgeven.

Tot binnenkort,
Dr. Pieter Lievens en Dr Astrid Hoffman

Ommegangstraat 4 , 9881 Bellem (Aalter)

Copyrights ©2020 - Made by Weblogic